Saint LuciaParameters van olie ondergedompelde transformatorWelke kennis is het waard om te leren?

  • vrijgavetijd:2022-07-27 05:57:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:307
  • Korte omschrijving:

    Saint Lucia,Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:Wat is de bedrading van droge transformator?Sa

Artikel inhoud

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Wat is de bedrading van droge transformator?

Saint LuciaDe juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen,Saint LuciaApparatuur voor droge transformatoren, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Dragalekkage van zegelolie

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?


Saint LuciaParameters van olie ondergedompelde transformatorWelke kennis is het waard om te leren?



Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, autorelais, die de oscillatie onder .% zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Beloof het en hou je aan je belofte.Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt,Saint Luciatransformator 2, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Het flenzen oppervlak is ongelijk,Saint LuciaTechnische parameters van scb10 droge transformator, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.


Saint LuciaParameters van olie ondergedompelde transformatorWelke kennis is het waard om te leren?



Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Nauwkeurige afwerkingExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Visuele controle voor de controle van de transformator

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Saint LuciaDe dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

SanniquellieOverige productinformatie
  • Venray.kgmVaste lift van aluminiumlegeringBasiskennis van bediening

    Venray.kgmVaste lift van aluminiumlegeringBasiskennis van bediening

  • AltamuraElektrische hydraulische lift 15 meterAanbeveling van hoge kwaliteit

    AltamuraElektrische hydraulische lift 15 meterAanbeveling van hoge kwaliteit

  • BraziliëKleine lift villaInspectie-eisen

    BraziliëKleine lift villaInspectie-eisen

  • Columbus.Hydraulisch recht bovenhefplatformEr zijn verschillende belangrijke stappen bij de installa

    Columbus.Hydraulisch recht bovenhefplatformEr zijn verschillende belangrijke stappen bij de installa

  • Menzel Jemil.Schema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformatorOmgaan met

    Menzel Jemil.Schema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformatorOmgaan met

  • AnguoLuxe hydraulisch hefplatformWat beïnvloedt het effect en de levensduur?

    AnguoLuxe hydraulisch hefplatformWat beïnvloedt het effect en de levensduur?

  • Kisvarda.Elektrische kleine liftOnderhoudsanalyse

    Kisvarda.Elektrische kleine liftOnderhoudsanalyse

  • Kisvarda.Verticaal hefplatformHoe voer je een stresstest uit?

    Kisvarda.Verticaal hefplatformHoe voer je een stresstest uit?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!