Palo Negro.Prijslijst van de 630kVA box type transformatorMateriaal afschermingsmechanisme:

  • vrijgavetijd:2022-07-30 01:58:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:325
  • Korte omschrijving:

    Palo Negro.,In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformato

Artikel inhoud

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Palo Negro.Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Maarssen.Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars,Palo Negro.Bij belasting-spanningsregelaar voor distributietransformator, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.


Palo Negro.Prijslijst van de 630kVA box type transformatorMateriaal afschermingsmechanisme:



De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Visuele controle voor de controle van de transformator

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Korting?Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur,Palo Negro.Model voor droge transformatoren van SCB, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces draadinstallatie proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Fabriek voor droge transformatoren

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.


Palo Negro.Prijslijst van de 630kVA box type transformatorMateriaal afschermingsmechanisme:



Fabrikant van transformatoren

technische dienstExploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Palo Negro.Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

SanniquellieOverige productinformatie
  • Neuss.Mobiele elektrische liftVolledige kortingsaanbieding

    Neuss.Mobiele elektrische liftVolledige kortingsaanbieding

  • Neuss.Ophefbaar platformBeperkende factoren tijdens gebruik

    Neuss.Ophefbaar platformBeperkende factoren tijdens gebruik

  • Neuss.PlattformliftDe methode van de industrie om lekken op te sporen

    Neuss.PlattformliftDe methode van de industrie om lekken op te sporen

  • Neuss.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringVoordelen die u niet mag missen

    Neuss.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringVoordelen die u niet mag missen

  • Nederland10 meter automatische liftWat zijn de vereisten voor het afhandelen van vragen?

    Nederland10 meter automatische liftWat zijn de vereisten voor het afhandelen van vragen?

  • Frajicauca.kgmSelectie van driefases droge transformatorDe prestatie van kwaliteitsregelgeving heeft

    Frajicauca.kgmSelectie van driefases droge transformatorDe prestatie van kwaliteitsregelgeving heeft

  • Sligo.Vaste hefvorkProductonderzoek

    Sligo.Vaste hefvorkProductonderzoek

  • Sligo.Elektrisch mobiel hefplatform voertuigHoe is de kwaliteit van?

    Sligo.Elektrisch mobiel hefplatform voertuigHoe is de kwaliteit van?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!