Punta Cardon.Regulering van de belasting spanning van de transformatorGebruik van productkenmerken

  • vrijgavetijd:2022-07-31 23:58:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:126
  • Korte omschrijving:

    Punta Cardon.,Punta Cardon.30 KVA drie-fasetransformator,De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokke

Artikel inhoud
Punta Cardon.30 KVA drie-fasetransformator,

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting gemeenschappelijke storingen en inslag.

Losse kernschroef

Punta Cardon.Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt,Punta Cardon.Elektrische transformator, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.


Punta Cardon.Regulering van de belasting spanning van de transformatorGebruik van productkenmerken



Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

queryDaarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien,Punta Cardon.Droge transformator 400KVA, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Look van olie van de radiator


Punta Cardon.Regulering van de belasting spanning van de transformatorGebruik van productkenmerken



Wat is de belangrijke rol van de transformator

Hoeveel gaat het kosten?Verminderde isolering

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Punta Cardon.Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

SanniquellieOverige productinformatie
  • weelderige bergenOphefbaar platformhoe te kiezen

    weelderige bergenOphefbaar platformhoe te kiezen

  • weelderige bergenSpiraalliftplatformEconomische werking

    weelderige bergenSpiraalliftplatformEconomische werking

  • weelderige bergenOpheffen en verlagen van aluminiumlegeringFactoren die de prijzen beïnvloeden

    weelderige bergenOpheffen en verlagen van aluminiumlegeringFactoren die de prijzen beïnvloeden

  • Colorado Springs.12 meter liftDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbeteren

    Colorado Springs.12 meter liftDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbeteren

  • Bilbao.transformator voor droog type 630kVAOp welke aspecten moet worden gelet bij het gebruik?

    Bilbao.transformator voor droog type 630kVAOp welke aspecten moet worden gelet bij het gebruik?

  • Olu.Vast hefplatform kopenToepassings- en marktanalyse

    Olu.Vast hefplatform kopenToepassings- en marktanalyse

  • Olu.16 meter hefplatform autoOorzaken van marktvolatiliteit

    Olu.16 meter hefplatform autoOorzaken van marktvolatiliteit

  • Seattle.Aankoop van hydraulisch hefplatformOnderhoudsmethode:

    Seattle.Aankoop van hydraulisch hefplatformOnderhoudsmethode:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!