AfghanistanSpecificatie voor droge transformatorenSelectie-overwegingen

  • vrijgavetijd:2022-08-03 03:16:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:251
  • Korte omschrijving:

    Afghanistan, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd na het openen van de afdichtingWanneer de fabri

Artikel inhoud
gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd na het openen van de afdichting

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,AfghanistanWat zijn de testelementen van droge transformator,

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

AfghanistanWanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren,AfghanistanNationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformator, en dan trekken we het oliemonster.

Cape BretonFabrikant van transformatoren

Productieproces en stappen van droge transformator

Wanneer oliemonsters worden gebruikt,AfghanistanPrestaties van droge transformatoren, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.


AfghanistanSpecificatie voor droge transformatorenSelectie-overwegingen



Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Standaard voorschriftenlekkage van zegelolie

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.


AfghanistanSpecificatie voor droge transformatorenSelectie-overwegingen



Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

nieuw productMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

AfghanistanBij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

SanniquellieOverige productinformatie
  • Luik.Elektrische miniliftHoe te testen op vermoeidheid?

    Luik.Elektrische miniliftHoe te testen op vermoeidheid?

  • Luik.30 ton hefplatformVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

    Luik.30 ton hefplatformVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

  • Luik.Plateau schaar heftafelHoe de impact op het werk te vermijden?

    Luik.Plateau schaar heftafelHoe de impact op het werk te vermijden?

  • Luik.Dubbele kolom aluminiumlegering liftInleiding tot inspectienormen voordat ze de fabriek verlate

    Luik.Dubbele kolom aluminiumlegering liftInleiding tot inspectienormen voordat ze de fabriek verlate

  • Waubzheh.Liften voor bouwplaatsenWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvenaard?

    Waubzheh.Liften voor bouwplaatsenWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvenaard?

  • LugaziTest van oliemonsters van een transformator met olieonderdompelingWaarom is het zo veelzijdig?

    LugaziTest van oliemonsters van een transformator met olieonderdompelingWaarom is het zo veelzijdig?

  • GuenzburgCity in GermanyVaste binnenlaadliftDe recente opleving van de marktprijs

    GuenzburgCity in GermanyVaste binnenlaadliftDe recente opleving van de marktprijs

  • GuenzburgCity in GermanyKleine hijsplatformwagenNieuwe prijs

    GuenzburgCity in GermanyKleine hijsplatformwagenNieuwe prijs

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!