Herat.Standaard laadcapaciteit van droge transformatorenLeverancier heet u welkom

  • vrijgavetijd:2022-08-03 07:16:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:560
  • Korte omschrijving:

    Herat.,Herat.Hoeveel kost een 160-transformator?,Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en

Artikel inhoud
Herat.Hoeveel kost een 160-transformator?,

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Herat.Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is kan de belasting worden aangesloten.

Dun Laoghaire.(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.


Herat.Standaard laadcapaciteit van droge transformatorenLeverancier heet u welkom



De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Fabrikant van omzetters

Het geluid van droge transformator komt van

Encyclopedische kennisHet zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam,Herat.S13 technische parameters van olie ondergedompelde transformator, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.


Herat.Standaard laadcapaciteit van droge transformatorenLeverancier heet u welkom



Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

KwaliteitsgarantieDoor een slechte afdichting,Herat.Standard voor AC-bestendige spanningstest van een transformator, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Herat.De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Wiringwijze van droge transformator:

Geluid bij faseuitval

SanniquellieOverige productinformatie
  • Kaipingworld.kgmElektrisch hydraulisch hefplatform kleinhoge kwaliteit

    Kaipingworld.kgmElektrisch hydraulisch hefplatform kleinhoge kwaliteit

  • LimogesElektrische lift met schaarvorkOorzaken van marktvolatiliteit

    LimogesElektrische lift met schaarvorkOorzaken van marktvolatiliteit

  • Limoges10 meter hoog hefplatformEen kort gesprek over de zaken die aandacht behoeven bij de selectie

    Limoges10 meter hoog hefplatformEen kort gesprek over de zaken die aandacht behoeven bij de selectie

  • LimogesLift hefplatform elektrischMarkt positie

    LimogesLift hefplatform elektrischMarkt positie

  • LimogesAangepaste lift van de aluminiumlegeringWaarom is het zo populair?

    LimogesAangepaste lift van de aluminiumlegeringWaarom is het zo populair?

  • Qa`fur.kgmStructuur van droge transformatoren buitendeurMerkstrategie is de sleutel tot verbetering

    Qa`fur.kgmStructuur van droge transformatoren buitendeurMerkstrategie is de sleutel tot verbetering

  • ForWayne.Vast hefplatform bedrijfAandachtspunten bij voorbewerken

    ForWayne.Vast hefplatform bedrijfAandachtspunten bij voorbewerken

  • ForWayne.Heftruck 30 meterVooruitzichten en branchesituatie

    ForWayne.Heftruck 30 meterVooruitzichten en branchesituatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!