MingacevirVerdelingscapaciteit van transformatorenEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van onde

  • vrijgavetijd:2022-08-12 17:34:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:158
  • Korte omschrijving:

    Mingacevir,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering s

Artikel inhoud

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

MingacevirJuist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo; Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

San Felipeworld.kgmVóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt,MingacevirDistributie-transformatorschroeven, wat resulteert in olielekkage.

Fabriek voor droge transformatoren


MingacevirVerdelingscapaciteit van transformatorenEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van ondernemingen in de zware industrie



Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Hoge kwaliteit en lage prijsDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Geluid bij faseuitval

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties,MingacevirWat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatoren, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting,MingacevirBasiskennis van de transformator, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.


MingacevirVerdelingscapaciteit van transformatorenEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van ondernemingen in de zware industrie



De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

verpakkingNatuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

lekkage van zegelolie

MingacevirDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Vallende buitenlandse zaken en piercing

SanniquellieOverige productinformatie
  • La Spezia.kgmHydraulische lift met platformBeschrijf kort enkele voorzorgsmaatregelen voor gebruik

    La Spezia.kgmHydraulische lift met platformBeschrijf kort enkele voorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • La Spezia.kgmAuto gemonteerde lift van aluminiumlegeringGemeenschappelijke prestatieanalyse

    La Spezia.kgmAuto gemonteerde lift van aluminiumlegeringGemeenschappelijke prestatieanalyse

  • Salsalsalle.Beweegbare liftHoge aandacht van de industrie

    Salsalsalle.Beweegbare liftHoge aandacht van de industrie

  • ArsenKleine hydraulische liftHoe werkt het?

    ArsenKleine hydraulische liftHoe werkt het?

  • Wanghua.Hydraulische geleidingsrail hefplatformHoeveel kost het

    Wanghua.Hydraulische geleidingsrail hefplatformHoeveel kost het

  • Trestanick.Transformer 500 Box typeHoe kan ik de juiste kiezen?

    Trestanick.Transformer 500 Box typeHoe kan ik de juiste kiezen?

  • Aus.Hydraulisch hefplatform HefplatformHoe de technologie te verbeteren?

    Aus.Hydraulisch hefplatform HefplatformHoe de technologie te verbeteren?

  • SyracuseElektrisch hydraulisch liftplatformIedereen ziet

    SyracuseElektrisch hydraulisch liftplatformIedereen ziet

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!