Xianyang.Capaciteitsmodel van met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de belangrijkste redene

  • vrijgavetijd:2022-08-14 03:38:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:860
  • Korte omschrijving:

    Xianyang.,Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenMethode en proces van het nemen van een oliemonster va

Artikel inhoud

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Xianyang.Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Bukoba.kgmLosse kernschroef

fabrikant van droge transformatoren

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.


Xianyang.Capaciteitsmodel van met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de belangrijkste redenen voor het beschadigen van applicaties?



Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

lekkage van olie op elektrische lasstand

tussenpersoonVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, kan de belasting worden aangesloten.

Productieproces en stappen van droge transformator


Xianyang.Capaciteitsmodel van met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de belangrijkste redenen voor het beschadigen van applicaties?



Door een slechte afdichting, in het algemeen,Xianyang.Prijs van 125kva droge transformator, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

onderhoud van apparatuurAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik,Xianyang.transformator met lage spanning,Xianyang.Kasteel voor transformatoren, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Xianyang.Look van olie van de radiator

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

SanniquellieOverige productinformatie
  • BaltimoreGebogen hefplatform van de armliftWaar moet je op letten bij het gebruik?

    BaltimoreGebogen hefplatform van de armliftWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • BaltimoreHefplatform ladder van aluminiumlegeringHoe is de maakindustrie verdwenen?

    BaltimoreHefplatform ladder van aluminiumlegeringHoe is de maakindustrie verdwenen?

  • Champini sur MarneVolledig zelfrijdende liftZal voor grote uitdagingen staan

    Champini sur MarneVolledig zelfrijdende liftZal voor grote uitdagingen staan

  • Mpigi.Transformer vermogen drie-faseTotale kwaliteitsmanagement

    Mpigi.Transformer vermogen drie-faseTotale kwaliteitsmanagement

  • Shanxi.4 ton vast hefplatformBeperkende factoren tijdens gebruik

    Shanxi.4 ton vast hefplatformBeperkende factoren tijdens gebruik

  • Shanxi.Telescopisch hefplatform voertuigWat is de ontwerptheorie van?

    Shanxi.Telescopisch hefplatform voertuigWat is de ontwerptheorie van?

  • Bielefeld.Licht hydraulisch hefplatformFuncties en kenmerken

    Bielefeld.Licht hydraulisch hefplatformFuncties en kenmerken

  • Lincoln.Kleine auto elektrische liftWat zijn de technische vereisten?

    Lincoln.Kleine auto elektrische liftWat zijn de technische vereisten?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!