Gori.Droge transformatorVulmaterialen voor de industrie

  • vrijgavetijd:2022-08-14 21:40:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:359
  • Korte omschrijving:

    Gori.,Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld o

Artikel inhoud

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Gori.Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten,Gori.Toepassing voor de stroomvoorziening van Transformer, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Kutloonong.Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim,Gori.Kern van de distributietransformator, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.


Gori.Droge transformatorVulmaterialen voor de industrie



De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Lijst van contingentenNa de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


Gori.Droge transformatorVulmaterialen voor de industrie



Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Uitvoerende normElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz,Gori.Grondstof voor transformatoren met olieonderdompeling, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, of tussen elektromagnetische spoel ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

SanniquellieOverige productinformatie
  • Frankfurt am MainAangepaste geleiderailliftDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

    Frankfurt am MainAangepaste geleiderailliftDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

  • Nicky.Totaal ingesloten transformatorVerbetering van de efficiëntie van de productie in de industrie

    Nicky.Totaal ingesloten transformatorVerbetering van de efficiëntie van de productie in de industrie

  • Kutno.Interne vaste hefladingsliftVeelvoorkomend gebruik van producten

    Kutno.Interne vaste hefladingsliftVeelvoorkomend gebruik van producten

  • Kutno.Intelligent hefplatform voertuigWelke misverstanden moeten worden vermeden bij onderhoud?

    Kutno.Intelligent hefplatform voertuigWelke misverstanden moeten worden vermeden bij onderhoud?

  • Villaban.kgmHydraulisch hefplatformHoe het productieproces te bedienen?

    Villaban.kgmHydraulisch hefplatformHoe het productieproces te bedienen?

  • Vraag nieuwe stadEenvoudige elektrische hefboom voor ladingNieuwe hardingstechnologie

    Vraag nieuwe stadEenvoudige elektrische hefboom voor ladingNieuwe hardingstechnologie

  • Vraag nieuwe stad0,5 ton hefplatformAankoop subsidie ​​werk

    Vraag nieuwe stad0,5 ton hefplatformAankoop subsidie ​​werk

  • Vraag nieuwe stadHydraulische hefplatform elektrische liftFoutopsporingsproces en algemene vereisten

    Vraag nieuwe stadHydraulische hefplatform elektrische liftFoutopsporingsproces en algemene vereisten

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!