Tirunerville.Energie-efficiëntieklasse I olie ondergedompelde transformatorproductiemodel

  • vrijgavetijd:2022-08-15 20:25:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:348
  • Korte omschrijving:

    Tirunerville.,Fabriek voor elektrische transformatorenHoe de uitval van droge transformator te verminderen?Tirunerville.Afgezien van d

Artikel inhoud

Fabriek voor elektrische transformatoren

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Tirunerville.Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Sidi Bennour.Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:


Tirunerville.Energie-efficiëntieklasse I olie ondergedompelde transformatorproductiemodel



Geluid bij faseuitval

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning,Tirunerville.transformator voor het elektriciteitsnet, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

onderhoud van apparatuurNa de no-load test is normaal voor h, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.


Tirunerville.Energie-efficiëntieklasse I olie ondergedompelde transformatorproductiemodel



Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Potentiële ontwikkelingHet flenzen oppervlak is ongelijk,Tirunerville.Droge transformator scb13-1250kva,Tirunerville.Brandmerk droogtype transformator, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Tirunerville.(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

SanniquellieOverige productinformatie
  • Stuttgart.Gebogen arm mobiele hefplatform vrachtwagenIndustrie onderzoeksrapport

    Stuttgart.Gebogen arm mobiele hefplatform vrachtwagenIndustrie onderzoeksrapport

  • Handan CityKlein hydraulisch hefplatformVersterk het belang van effectieve integratie

    Handan CityKlein hydraulisch hefplatformVersterk het belang van effectieve integratie

  • Bolzano.Tatami elektrische liftDe industrie versnelt het tempo van aanpassing

    Bolzano.Tatami elektrische liftDe industrie versnelt het tempo van aanpassing

  • Bolzano.Speciaal hefplatform voor mensen met een handicapApplicatieontwikkeling in de markt

    Bolzano.Speciaal hefplatform voor mensen met een handicapApplicatieontwikkeling in de markt

  • Bolzano.Zelfgemaakt liftplatformHet vormproces is anders

    Bolzano.Zelfgemaakt liftplatformHet vormproces is anders

  • Bolzano.Opheffen en verlagen van aluminiumlegeringAandachtspunten bij het gebruik van seizoenen

    Bolzano.Opheffen en verlagen van aluminiumlegeringAandachtspunten bij het gebruik van seizoenen

  • Hajiduszoboszlo13 meter liftOnmisbare reserve van gezond verstand voor productgebruik

    Hajiduszoboszlo13 meter liftOnmisbare reserve van gezond verstand voor productgebruik

  • Bratsk.kgmStandaard laadcapaciteit van droge transformatorenDe trend van de industrie

    Bratsk.kgmStandaard laadcapaciteit van droge transformatorenDe trend van de industrie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!