Guashan.Fabriek voor gewalste strippenFocus op fabrikanten

vrijgavetijd:2022-08-13 18:58:52 Post gebruiker:256HP158312377 Paginaweergaven:197

Kerntips:Guashan.,Kleur van het uitzicht: de kleur van de koude gegalvaniseerde vierkante buis is geel groen, cyan wit of licht gekleurd i

Kleur van het uitzicht: de kleur van de koude gegalvaniseerde vierkante buis is geel groen, cyan wit of licht gekleurd in een vaste hoek met de zon. De kleur van hete dip gegalvaniseerde vierkante pijp is zilverwit in een vaste hoek met de zon.

Giet het ruwijzer voor de staalproductie in de staaloven volgens het gespecificeerde procédé om staal te verkrijgen. De producten van staal omvatten ingots, continugietknuppels en diverse stalen gietstukken van rechte vierkante buizen. Over het algemeen verwijst staal naar het staal in verschillende vierkante buizen. Zeebuisstaal behoort tot ijzermetaal, zoals opslagplaatsen, huizen en bruggen, maar het is niet geschikt voor het verplaatsen van componenten zoals wielen. Op dit moment, mensen vaak gebruik maken van de plastic theorie. Het onderzoek van de plastische theorie kan worden getraceerd terug naar . In , de Europese Design Association geformuleerd D plastic ontwerp code, is een meer gedetailleerde berekening vereist. In het geval van plastic ontwerp wordt de toegestane belasting meestal berekend volgens de veiligheidsfactor dat de toegestane belasting niet kleiner is dan de dynamische belasting en vermenigvuldigd met de toegestane belasting. In het geval van een as kan een formule worden gebruikt voor buiging. Gebruik van plasticiteit in plaats van berekende kracht kan de draagcapaciteit van de leden met %.

Over het algemeen wordt het stripstaal uitgepakt, gekamd en gelast om een ronde pijp te vormen vervolgens in een vierkante pijp van de ronde pijp gerold, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Fase () mdash; )

Poprad.Het sproeien (het gooien) van de Derusting (het gooien) is dat de hogekrachtmotor het sproei- (gooien) blad met hoge snelheid laat draaien, zodat het stalen zand, stalen schot, ijzerdraad, mineralen en andere slijpmiddelen kunnen worden gespoten (gegooid) op het oppervlak van de vierkante buis onder de werking van centrifugale kracht, die niet alleen roest, oxiden en vuil volledig kan verwijderen, maar ook de vierkante buis onder de gewelddadige impact en kracht van de schaafwonden, Het kan ook de vereiste uniforme ruwheid bereiken.

Precisiepijp is een naadloze pijp met een hoge dimensionale nauwkeurigheid en een goede afwerking van het oppervlak voor mechanische structuur en hydraulische apparatuur. De selectie van precisie naadloze mechanische structuur of hydraulische apparatuur kan de bewerkingstijden aanzienlijk besparen, de materiaalsnelheid verbeteren en de productkwaliteit verbeteren. Naadloze pijp kan worden verdeeld in warmgewalste pijp en koudgewalste pijp naar gelang van de productie.

Aan de soldeer kunnen de versterkende deeltjes, korte vezels en snorharen worden toegevoegd om composieten te vormen.


Guashan.Fabriek voor gewalste strippenFocus op fabrikanten



De impacthardheid van de belasting op het machinedeel met een grote snelheid door QB wordt de impactbelasting genoemd, en de capaciteit van metaal onder impactbelasting wordt impacthardheid genoemd.

&keer; &keer; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &keer; afschermingen ; × &keer; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &keer; afschermingen ; &Times; &keer; afschermingen ; × &keer; afschermingen ; &tijden; &tijden; afschermingen ; &keer; &keer; Standaard behandeling van stappen voor het voorkomen van oxidatie van ~ vierkante buis vierkante buis is een soort van metaalonderhoud. De belangrijkste componenten zijn ijzer en zink. Het is gemakkelijk om een redoxreactie in de lucht te hebben. Zodra de reactie zich voordoet, hebben veel nieuwe stoffen plaatsgevonden,Guashan.Hoeveel is gegalvaniseerd vierkante buis 110,Guashan.Standaardspecificatie voor gegalvaniseerde vierkante pijp, en de oorspronkelijke kenmerken zijn veranderd. Om echter de originele relevante eigenschappen te behouden, is een anti-oxidatiebehandeling vereist. De directe reden is om te voorkomen dat de vierkante buis reageert met de zuurstof in de lucht, wat de manier is om de zuurstof in de lucht te isoleren. Vandaag maakt dit artikel een relatief gestandaardiseerde behandeling van de relevante stappen om oxidatie van vierkante buizen te voorkomen: de sleutel hangt af van wat voor soort antiroestverf u gebruikt. . Als u epoxy zink rijk of ijzerrijk antiroestverf, kunt u direct fluorkoolstofverf erop spuiten; Wanneer gebruik wordt gemaakt van alkydantiroest of rode lood, moet deze worden gereinigd met verfverwijderaar en worden gespoten met epoxy-zinkrijke antiroestverf of ijzerrijke antiroestverf voordat fluorkoolstofverf kan worden gespoten.

Productbeschrijving van vierkante buis vierkante buis is een lichte dunne stalen buis met een holle vierkante doorsnede, ook bekend als stalen koudgevormde profiel. Het is een sectiestaal met vierkante doorsnede vorm en grootte, dat is gemaakt van Q warmgewalst of koudgewalst band of spoel als basismateriaal, koudbuigen en hoogfrequent lassen. Naast de verdikking van de wanddikte kunnen de hoekgrootte en de vlakheid van de warmgewalste speciale vierkante pijp het niveau van het lassen van koudgevormde vierkante buizen bereiken of zelfs overschrijden. Goede uitgebreide mechanische eigenschappen, lasbaarheid, koude en warme werkbaarheid en corrosiebestendigheid, en een goede lage temperatuur taaiheid.

kwaliteitsindexFunctionele index analyse van qb vierkante buis --de belasting op de onderdelen van de machine als gevolg van de grote vooruitgang van de kracht wordt de frontale ineenstorting belasting genoemd. De kracht van vernietiging van qb vierkante buis onder de frontale ineenstorting belasting wordt de frontale ineenstorting taaiheid genoemd.

De inspectieposten, warmgewalst vierkant buisje voor de middenhandschoft van de auto en de behuizing van de aandrijfas.


Guashan.Fabriek voor gewalste strippenFocus op fabrikanten



Er dient op te worden gewezen dat de positie van de schijf van de kalibratielijn kan worden bijgesteld naar gelang van de wapendiameter de bemonsteringspositie en de test van vierkante buis moeten in overeenstemming zijn met de bepalingen van de overeenkomstige productnormen. Met de toestemming van de demander kunnen warmgewalste vierkante buizen in batches worden bemonsterd volgens de gerolde root array.

Vierkante buis voor een halve steel van de auto (gb-) is een hoogwaardig koolstofconstructiestaal en een gelegeerd constructiestaal, en R en R kunnen gelijk of verschillend zijn.

Totaal kwaliteitsbeheerIndien de testresultaten van vierkante buizen niet aan de bepalingen van de productnormen voldoen, worden de niet-gekwalificeerde gekozen en wordt het aantal monsters uit dezelfde partij vierkante buizen verdubbeld om ongekwalificeerde producten opnieuw te inspecteren. Indien de resultaten van de inspectie (met inbegrip van de door de test van het project vereiste indexcijfers) ongekwalificeerd zijn, mag de partij vierkante buizen niet worden geleverd. Als de volgende inspectieposten de eerste inspectie niet doorstaan, is herbeinspectie niet toegestaan: A. Er zijn witte vlekken in de lage vergroting; b. Microscopisch.

Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in proces $mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding worden gedeeld door lassen mdash; Straight naad gelaste vierkante pijp, spiraalgelaste vierkante pijp.

Na chemische beitsing kan de vierkante buis goed worden beschermd door elektrolyse. Dit zijn eenvoudige manieren om de levensduur van de vierkante buis te verlengen, We hoeven alleen te behandelen volgens deze, zodat de vierkante buis kan ons grote hulp bij het gebruik proces. De koude gegalvaniseerde vierkante buis is het principe van koud galvaniseren op de vierkante buis gebruikt om de vierkante buis corrosie prestaties. Anders dan het galvaniseren van hete dip, wordt de koudgalvaniseringscoating hoofdzakelijk uitgevoerd volgens het elektrochemische principe. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zinkpoeder en staal voldoende zijn, wat resulteert in het verschil tussen elektroden, zodat de eisen voor de behandeling van het oppervlak van staal zeer hoog zijn.

Guashan.De pijpleiding is enkel onderhevig aan chemische beitsing, die oxide schaal, roest en oude coating kan verwijderen. Soms kan het worden gebruikt als opwerking na zandstralen. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, zijn de verankeringspunten ondiep en gemakkelijk te vervuilen het omringende milieu. De vierkante buis moet worden ingediend om in partijen te worden aanvaard en de partijvoorschriften moeten voldoen aan de bepalingen van de overeenkomstige productnormen.

Indien de testresultaten van vierkante buizen niet aan de bepalingen van de productnormen voldoen, worden de niet-gekwalificeerde gekozen en wordt het aantal monsters uit dezelfde partij vierkante buizen verdubbeld om ongekwalificeerde producten opnieuw te inspecteren. Indien de resultaten van de inspectie (met inbegrip van de door de test van het project vereiste indexcijfers) ongekwalificeerd zijn, mag de partij vierkante buizen niet worden geleverd. Als de volgende inspectieposten de eerste inspectie niet doorstaan, is herbeinspectie niet toegestaan: A. Er zijn witte vlekken in de lage vergroting; b. Microscopisch.

De vierkante buis is een essentieel materiaal voor de constructie en de realisering van de industrialisatie. Het wordt op grote schaal gebruikt en heeft een grote verscheidenheid. Volgens verschillende sectievormen, vierkante buis is over het algemeen verdeeld in secties, platen pijpen en metalen producten. Om de productie, de bestelling en de levering van vierkante buis te vergemakkelijken en een goede job te doen in de werking en het beheer, is het ook verdeeld in zware rail, light rail, grote sectie staal, medium sectie staal, kleine sectie staal en vierkante buis koude buiging Sectie staal, hoogwaardig staal, walsdraad, medium- en dikke stalen plaat, plaat van plaat, plaat van elektrisch siliciumstaal, naadloze staalpijp, vierkante pijp,Guashan.1-inch gegalvaniseerde ronde pijp, gelaste stalen pijp, metaalprodukten, enz.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Sanniquellieadviserennieuws
SanniquellieLaatste nieuws